">php
De techniek

Na de grondige voorwas gaat uw auto op de ‘’kettingbaan’’ deze duwt uw
auto via een drukrol achter uw voorwiel door onze wasstraat.
Afhankelijk van het door u gekozen programma kunt u het volgende
verwachten:

Als eerste gaat uw auto door de nieuwste hoge druk boog (180 Bar)
deze zorgt ervoor dat het meest hardnekkige vuil onder hoge druk van
uw auto word gespoten.

Na de hoge druk boog gaat uw auto door de shampoo boog waar hij
helemaal word ingespoten met een actieve shampoo welke zorgt voor
een perfecte wassing gedurende uw wasbeurt.Na dat uw auto is ingeschuimd met shampoo zorgt de contourvolgende
dakborstel voor de wassing van de voorkant, motorkap, dak en achterzijde van de auto. Deze dakborstel is voorzien van een absoluut krasvrije ‘’Neotex foam’’Vooral aan uw velgen word meer dan waar ook aandacht besteed, voordat uw velgen worden schoongemaakt worden ze op hun weg naar de unieke velgen borstel eerst ingespraid met een speciale shampoo welke de vaak erg lastige aanslag losweekt van uw velg. Daarna zorgt de unieke horizontaal liggende velgenborstel voor de rest! Deze borstel zorgt er tevens voor dat de dorpels van uw auto grondig worden gereinigd.
Ook aan de bodem van uw auto word aandacht besteed (vooral in de winterperiode een ‘’must’’). De bodemwasser spuit onder zeer hoge druk alle vuil van de onderzijde van de auto.


Na de dakborstel komt u de ‘’Quad wave mitter’’ tegen welke met een
behoorlijke kracht de voorkant, ramen en dak middels een golvende
beweging schoonmaakt.
Deze mitter is voorzien van textielstroken.De lage flank wasser is voorzien van blauwe textielstroken dit zorgt voor een perfecte reiniging van de onderste helft van de zijkant van de autoDe bovenste helft, voorkant en achterkant van uw auto van de auto worden grondig gewassen door de ‘’Gyro Wrap’’ een uniek contourvolgend wassysteem. Deze rondom wassers zijn voorzien van textiel borstels.

Nadat uw auto helemaal is gewassen zal het in zijn geheel worden ingespoten met het gepatenteerde ‘’Triple polish’’ (3 kleuren polish). Dit unieke systeem bezorgd uw auto een diepe langdurige glans, echt een aanrader!
(let op! alleen bij programma Super Frans)Nadat de triple polish is opgebracht zal deze intensief worden ‘’ingepoetst’’ door de ‘’wave across’’ en de ‘’full side washer’’. De wave across zal de voorkant, moterkap, dak, achterkant van de 3 kleuren polish inpoetsen.
De full side washer poetst de gehele zijkant van de auto.

Na dat uw auto is gewassen zal er een superkwaliteit wax worden opgebracht welke een conserverende werking heeft. U zult na meerdere bezoeken gaan zien dat krasjes uit een eerder wasverleden steeds minder zichtbaar zullen worden!

Na het opbrengen van de Triple polish, en de speciale wax laag zal de auto worden afgespoeld met osmose water, dit speciale water zorgt ervoor dat uw auto vlekvrij zal opdrogen.


Na het afspoelen met het speciale osmose water zal uw auto worden afgeblazen (gedroogd). Hiervoor word gebruik gemaakt van 4 zeer krachtige ‘’blowers’’ van elk 10 Pk! Het water wat na de droging nog op de auto achterblijft zal door het gebruik van het osmose water vlekvrij opdrogen.Na de wasbeurt kunt u wanneer het stoplicht op groen staat de wastraat uitrijden en GRATIS gebruik maken van de stofzuigers!