Poetsmachine

Poetsmachine steenwijk Frans Autoglans heeft het allernieuwste op autowas gebied, beter gezegd auto poets gebied.
Maik Vaartjes van Frans Autoglans legt graag uit wat er te gebeuren staat.
Naast dat vele vaste klanten regelmatig hun auto laten wassen bij Frans kan er ook gekozen worden voor het volautomatisch laten poetsen van de auto.
Tot op heden moet men hiervoor naar autopoetsbedrijven en was je al snel € 100,00 kwijt voor het laten poetsen van je auto, maar nu kan dat helemaal automatisch bij Frans!

De auto wordt eerst gewassen en gedroogd waarna de auto in de volautomatische poetsmachine kan worden geplaatst. In minder dan 10 minuten is de autolak als nieuw en zullen kleine krasjes steeds minder zichtbaar worden.
Tijdens dit poets proces wordt gebruik gemaakt van een milieu vriendelijk poetsmiddel op basis van de nieuwste NANO technieken uit Amerika, het land waar ook deze machine werd gebouwd en naar Nederland werd verscheept.
In Amerika is dit een ware hype, en daar niet meer weg te denken.

In Nederland is dit de tweede machine die geplaatst is, bij Frans Autoglans in Wolvega werken ze reeds ook met dit systeem en is iedereen, ook auto bedrijven en merk dealers erg enthousiast!

En de prijs? Uiteraard veel goedkoper dan iedereen zal denken, wassen, drogen en poetsen voor een totaal prijs van € 19,99 (incl. accessoires etui met poetsdoekje, ruitendoekje, dashboarddoekje en een lekker luchtje voor in de auto voor aan de spiegel)

Klanten kunnen dus in het vervolg kiezen tussen programma 1, 2 , 3 of VIP Frans zoals Maik het heeft genoemd!